+۹٦٦ ۹۲۰۰۰۷۷۷۱
أساسيات سلامة الغذاء للعاملين في تداول الأغذية
الأهداف

On completion of this course, you will be able to:

 

  • Explain the importance of food safety
  • summarize your responsibilities under the legislation
  • Identify food hazards that may affect the health and safety of people
  • Demonstrate how to remove or minimize food hazards in your workplace and
  • Explain the reporting procedure for food hazards in your workplace

الخطوط العريضة

  • Explain the importance of food safety
  • Identify types of food hazards, and
  • Follow Hygiene Procedures and Identify Hazards
  • Explain how to control or eliminate food hazards.
  • Report Any Personal Health Issues.
  • Prevent Food and Other Item Contamination.
  • Prevent Cross Contamination by Washing Hands
  • Summarize key responsibilities under the legislation

من ينبغى أن يحضر

المدة

2 أيام

تاريخ البداية تاريخ النهاية الدولة المدينة

سجل الآن

Please enter full name.
من فضلك ادخل أسمك.
من فضلك ادخل البريد الالكتروني.
ادخل رقم محمول 10 أرقام.